Ett spel till tar jag från omgång ett. En världsspelare mot en som inte imponerat hittills.

Fegerl (20) - Oikawa (87)

Fegerl hade en tuff start på säsongen. Kanske hade han svårt med de stora förväntningarna storklubben Düsseldorf ställde på honom. Men han har växt in i rollen och går från klarhet till klarhet. Världsrankingen däremot har han gjort sig förtjänt av, även om han kanske saknar tryggheten för att regelbundet slå toppspelare, men alltid trygg mot sämre. Enormt bollsäker och med en ganska bra serve gör honom svår för många.

Oikawa. Spelar klassiskt japanskt, möjligtvis lite längre från bordet. Med det menar jag att han vill ha igång duellspelet och spela så snabb bordtennis som möjligt. Lite bättre forehand än backhand men båda sidorna är fullt duglig. Har sällan, väldigt sällan något att säga till om mot spelare på Fegerls nivå.

Det kommer bli många dueller här då båda gillar det spelet. Jag anser att Fegerl både är den klart bättre spelaren överlag och dessutom kommer skapa sig övertag i de allra flesta duellerna. Vilket kommer väga väldigt tungt här.

bet365 erbjuder Fegerl -1.5 set till 1.80. Det tar jag med 3.5/5 units. Vilket innebär att vi vinner om Fegerl vinner 4-0,4-1,4-2.

4-1 till Fegerl?

Lycka till.

EDITERAD 2016-11-11 14.41:41

This is the stats tab
This is the post tip