Då är dom framme på finaldagen i Kroatiens challenger series. Glädjande nog är det ett svenskt par i final dubbelspelet! Välkända namn för insatta pingisintresserade, Nordberg/Brodd som vunnit två SM guld i dubbel och det senaste var nu 2017. Kanske mer okända namn för utomstående. Vi håller alla tummar och tår för en svensk seger! Men det är inte där jag tar ett spel, utan i semifinalen i singel.

Flore (87) - Desai (95)

Deras vägar fram
Flore -
Mino 4-2
Brodd 4-0
Monteiro 4-3
Kou lei 4-3

Väldigt tuff väg fram, men det har han klarat av galant. Riktigt starkt gjort av den 22-årige fransmannen.

Desai-
Zatowka 4-0
Geraldo 4-1
Kizukuri 4-1
Robinot 4-3

Lite enklare väg, men också en riktigt imponerande streak. 4-1 mot Kizukuri är riktigt starkt.

Flore spelar i franska toppklubben Pontoise och har efter ett gäng skadefyllda år nu fått spela utan skador ett tag. Och en stor utveckling har skett. Riktigt vass serve och är sedan tung från både backhand och forehand. För att han ska ta ytterligare ett kliv mot världseliten tror jag han behöver förbättra returerna och kanske få en ännu tyngre forehand.

Desai, svenskbekanting efter några år i Falkenberg. Gjorda aldrig någon stor succé i Sverige utan utvecklingen har kommit nu de sista två åren. Spelar väldigt snabbt pingis nära bordet, lite japanskt över stilen. Nära bordet och det ska gå så fort som möjligt. Lite skruvkänslig men svår när det stämmer för honom.

Två spelare med väldigt bra form. Därför går jag på normal spelstandard här, och då ser jag flore som större favorit än 1.66 som oddset säger. Tror Flore kommer få styra spelet här, och då måste Desai spela över sin förmåga för att klara av detta.

1.66 på Flore tar jag med 4/5 units på bet365 .

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip