Dags för Champions League mellan tyska Düsseldorf med Kristian karlsson och Anton Källberg i laget, mot franska Pontoise med Mattias karlsson i laget.

Düsseldorf vann första matchen med 3-0 så det krävs alltså 3-0 för Pontoise för att det ska bli seträkning om segern. Tufft minst sagt.

Som vanligt är det fri uppställning vilket leder till att det inte är säkert att matcherna spelas. Men jag ger er två matcher.

Flore (77) - Fegerl (21)
Stor skillnad på världsrankingen här. Riktigt så stor skillnad tycker jag inte det är även om Fegerl är en bättre spelare över en hel säsong.

Flore sitter inne på en väldigt bra serve och följer upp den med en stark forehand och har även helt okej returspel. Fegerl är lite tvärtom, iofs rätt bra serve men sedan spelar han på att vara väldigt bollsäker och bra försvarspel.

Är det något Fegerl brukar ha problem med så är det spelare med bra serve och tung forehand. Därför tror jag att Fegerl kan få det tufft med Flore här, stark serve och sedan stressa honom med hårda attacker.

2.25 ser jag spelvärde i. 2.5/5 units spelar jag.

3-2 flore?

Freitas (15) - Boll (11)

Dessa har mötts ett gäng gånger senaste säsongerna och oftast har det varit rena 50-50 dueller. Sevärda matcher då båda tenderar att spela duellrika matcher med väldigt stabila och säkra forehands.

Samma sak här som den förra matchen. Tycker detta är en jämn match, detta oddset tycker jag är mer skevt än den andra matchen då deras senaste matcher varit riktiga bataljer. Så 50-50 innan matchstart enligt mig.

2.50 erbjuder bet365 . Det tar jag med 3/5 units.

3-2 även här?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip