Fortsatt spel i champions leagues gruppspel. Här tycker jag mig ha hittat två stycken 50-50 matcher som erbjuder bättre odds än så..

Franziska (53) - Pitchford (49)
3-2 i inbördes möten på touren till Franziskas fördel. Dock var senaste mötet 2013 så vi kan nog inte dra för många slutsatser av det. Däremot är det två spelare som tävlar mycket och därmed är rankingen rättvis. Det känns som två väldigt jämnbördiga spelare, skillnaden på spelstilarna är att Franziska är mer noggrann och bättre i gnetspelet och ger bort få poäng medan Pitchford är mer av en slugger och kanske har högre högstanivå.

Nej jag tycker att detta är en riktig 50-50 match sett till allt. Och att vi då erbjuds 2.20 på Franziska gör det spelvärt.

3/5u på bet365 .

Chien chen an(28)- Apolonia (18)
Detta är två spelare jag inte blir klok på. Tycker inte att någon av dom har kapaciteten att ligga där de ligger, men det gör de och är stabila på något märkligt vis.
De båda är bra i duellspelet och söker spelet dit istället för låst spel i serve-retur. Så denna matchen bör innebära långa dueller och en riktigt publikvänlig tillställning. Skillnaden är att Chien försöker spela snabbt nära bordet medan apolonia tar ett steg ut.

Såna här matcher brukar sluta 3-2 till någon part. Samma sak här tycker jag att detta är en riktig 50-50 match, medan oddset ger oss 2.37 på Chien.

3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip