OBS. Vid lagspel är det fri uppställning så det är ingen garanti att matcherna spelas.

Men jag tar ett spel till från avslutningen i gruppspelet i Champions League. En trippel blir det!

Fegerl (20) - Sirucek (150) 1.44
Behöver jag förklara denna? Världsrankingen talar sitt tydliga språk här. Vet faktiskt inte varför detta oddset erbjuds. Hade det funnits handikapp på förhand hade jag kört hårt på det. 3-1 Fegerl?

Ovtcharov (6) - Zhai (119) 1.20
Visst, ovtcharov har haft en "tung" höst med hans mått mätt. Har väl "bara" agerat som en topp-20 spelare. Zhai har haft några bra lagmatcher. Men samtidigt har han inte tryggheten till att prestera så kontinuerligt. Ovtcharov är svårslagen och här vinner ovtcharov enkelt. 3-0?

Gacina (25) - Robert Svensson (-) 1.30
Gacina har hållit till på denna nivån länge nu och är väldigt trygg. Svensson har haft en skadefylld säsong och har, om inte jag missat något, bara spelat två matcher den här säsongen. Han är långt ifrån storformen då han är svårspelad. Gacina är i bra form och det var ett under att han inte vann mot Europas bästa just nu, freitas, när de möttes i förra omgången. Form och klasskillnad. 3-1 Gacina?

Som ni ser är det tre säkra spel enligt mig. En trippel innebär alltid en risk, därför erbjuder jag sällan såna här spel. Men denna känns ovanligt säker. Nu hoppas vi bara att de spelas!

4/5 units på denna trippel till 2.25 på bet365 .

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip