EM avslutades förra veckan, men EM kvalet i lag är i full gång och ikväll är det match mellan Kroatien och Vitryssland som jag hittat en dubbel ifrån.

Gacina (23) - Platonov (159) 1.25
Gacina är en stabil spelare på den här nivån. Har svårt att se att han ska få sådan utveckling att han tar sig in topp-15, samtidigt som jag tror att han har kapacitet och spel till att vara åtminstone topp-40 i många år framöver. Helt klart värd rankingen och är en mycket bra spelare.

Platonov har spelstilen som får J-O Waldner att blir besviken över sin sport. Högst oklart hur han får in bollarna på bordet med sin teknik, men det får han iaf. Var för ett gäng år sedan en spelare som absolut kunde hota spelare som Gacina i sina bästa stunder. Idag är han en annan spelare och skrämmer knappast Gacina.

Två spelare på olika nivåer och det här vinner Gacina lätt. 3-0?

Kojic (162) - Khanin (243) 1.36
Kojic är en allround spelare som nog många trodde skulle vara bättre än 162, för kapaciteten finns. Men tittar man lite snabbt på hans resultat förstår man varför. Vinner oftast mot likvärdiga och sämre spelare, men tar mer eller mindre aldrig några skalper mot klart bättre spelare. Här möter han dock just en sämre spelare och jag litar på hans trygghet.

Khanin, har Vitryssland satsat på ett tag nu, och kanske var man på väg att ge upp ett tag innan han nu faktiskt börjat göra lite resultat. På EM nyligen vann han imponerande sin grupp och vann dessutom första slutspelsomgången innan Karlsson satte stopp för honom.

Här går jag helt på att Kojic faktiskt är stabil mot jämnåriga, jämnbördiga/lite sämre spelare. Sedan att Kojic måste vinna såna här matcher för att bevisa att han har något i det kroatiska landslaget att göra får vi hoppas sporrar honom en aning också.

Denna dubbeln ger 1.70 på bet365 . Den är värd 3.5/5 units.

Lycka till.


EDITERAD 2016-10-31 18.01:48

This is the stats tab
This is the post tip