Andra dagen av omgång 3 i gruppspelet i Champions League. Jag ger er två matcher här. Och som vanligt, observera att det är fri uppställning i lagen så det är ingen garanti att matcherna spelas.

Pitchford (48) - Gao Ning (43)

Pitchford hade en märklig match i veckan när England vände 0-2 till 3-2 mot Grekland i EM kvalet. Förlust mot papageorgiu är inget att skryta över för en spelare på Pitchfords nivå. För att sedan spela fantastiskt mot Gionis där han vann. Vilket iofs tyder på två saker, att Pitchford är en ojämn spelare, och att det är stor skillnad att möta en offensiv spelare (Papa) och defensiv (Gionis). Så ni kanske får lite mer förståelse för att jag ofta hittar rekar med deffar inblandade.

Gao Ning var för några år sedan mer eller mindre oslagbar inom klubblagsspel. Har blivit äldre och stelare men håller fortfarande hög klass. Lyser inte av spelglädje men är grym i serve-returspelet.

Pitchford vill ha fart och fläkt medan Gao Ning inte vill det. Och jag tror att Gao Ning är alldeles för bra i gnetspelet för att Pitchford ska kunna ta sig ur det spelet.

1.61 erbjuds på bet365 . Det tar jag med 3/5 units. 3-1 till Gao Ning


Gionis (30) - Chien Chen An (32)

När ska spelbolagen förstå hur överskattad Chien Chen An är? Inte mig emot och jag kommer fortsätta spela emot honom.

Jag tänker inte ge någon utförlig analys här. Jag hoppas verkligen att denna matchen kommer att spelas. För några år sedan var det pinsamt att se Chien mot deff. Han såg ut som en man plockad från gatan, här har du ett racket, in och spela. Han hade INGEN aning om skruvarna osv. De senaste åren har han lärt sig hur man ska spela dugligt mot deff men är samtidigt ingen stjärna mot den spelstilen.

Spelstilen och just att Gionis är en klart bättre spelare. Det räcker som analys. 3-0 till Gionis? Nja 3-1 duger.

4/5 units till 1.72 tar jag!

Lycka till.

EDITERAD 2016-11-04 12.40:15

This is the stats tab
This is the post tip