Dags för 8-delfinal i Ungern. En ung kines här som har imponerat. Men nog ska väl EM-tvåan kunna störa i alla fall?

Gauzy (14) - Lin Gaoyuan (62)

Gauzy blev alltså tvåa på EM i höstas och fortsätter att vara trygg och stabil. Han är alltså uppe på 14e plats på världsrankingen och dit har han kommit främst tack vare att han sällan förlorar mot någon sämre. Inte så många skalper mot de bästa men han har krigar sig uppåt. Vad vinner han på då? Han är en allround spelare men en bra forehand. Något som gör att han sticker ut från många andra spelare är att han har en fin fantasi och kan växla och spela väldigt annorlunda pingis med udda slag.
Hade en oväntat tuff match i första omgången igår
Vrablik 4-2

Lin. Världsrankingen är missvisande. Nog skulle han kunna ligga 15-25 i världen, men han har tävlat lite och därför inte kommit upp i någon högre ranking. Men han kommer finnas där uppe snart. Är vänsterhänt och spelar ganska typiskt kinesiskt. Serve-retur och forehand, en effektiv spelstil och väldigt tung i duellspelet med forehand.

Gauzy blir väldigt sällan överkörd och här tycker jag inte det ska vara sån stor skillnad på spelarna som oddsen säger. Jag tycker absolut Lin är favorit här. Men oddsen här köper jag inte alls.

Gauzy +2.5 för 2.37 på bet365 tar jag med 3.5/5 units. Jag måste även testa raka segern med 0.5/5u.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip