Som sagt, många godsaker från dagen så jag tar ett spel till. Vill ni ha ännu fler spel än de jag rekar så finns jag på twitter. Pingsidebetting heter jag där.

Gerassimenko (112) - Landrieu (138)

Gerassimenko är ännu en spelare som visar prov på att bordtennis är en av de absolut största idrotterna och en av de mest utbredda i världen. Kazakstan, vem trodde att dom skulle få fram bordtennisspelare? Bordtennis är faktiskt den idrotten som har flest medlemsländer av alla sporter. Det visste ni inte?! Men nog om detta och över till varför vi ska heja på kazaken idag.

Gerassimenko är en riktig favorit för egen del. Inga krusiduller, igång med spelet och lira om poängen! Sanning med modifikation, utan ordentligt serve-returspel måste du vara enormt bra i duellerna för att komma någon vart, så givetvis är han duglig i serve-returspelet. Men hans stora styrka är duellspelet där han har riktigt härlig träff på bollen från både backhand och forehand och rör sig fint och snabbt. Plockar de flesta av sina poäng från u21-klassen men gör även strömatcher i seniorklassen som visar att spelet håller även där. Visade dock väldigt fin form då han vann Luxembourg open för knappa månaden sen. Han första turneringsvinst i internationella sammanhang? Förlorade under morgonen i u21-klassen mot japanen på kraftig frammarsch, Matsuyama i en bra match.

Landrieu förlorade även han i u-21 på morgonen, mot Ghosh. Rekade -1.5 där så det var minst sagt en överraskande förlust, och tycker Landrieu såg stel ut. Annars förklarade jag honom i den tidigare reken, en slitvarg med bra forehand och serve-retur. Men lite vek i spelet och det visade sig tydligt mot Ghosh, som är väldigt säker och inte hade några större problem med Landrieus attacker. Helt klart det han måste förbättra om han ska bli mycket bättre.

Två spelare som alltså förlorade nu på morgonen. Dock på olika sätt, Gerassimenko hade en tuff motståndare och matchen var jämn, medan jag tycker att Landrieus match var en besvikelse och han hade väldigt svårt att ta sig igenom motståndarens försvar. Och det kan vi dra lärdom av.

Gerassimenko är alltså enormt bra i duellspelet. Och Landrieu har stora problem att få tyngd i slagen och på så vis ta sig igenom spelare med bra försvar. Och där har vi den stora anledningen till mitt spel. 2.10 på kazaken har jag ingen förståelse för. 1.66 hade jag satt om jag var oddssättare. Det kommer bli ett öppet och duellrikt spel här, och spelar Gerassimenko som han gjort på slutet, både vid turneringsvinsten i Luxemburg och som på morgonen mot japanen så tror jag inte att Landrieu kan stå emot i en match bäst av sju set.

2.10 på Gerassimenko känns alltså både bra när jag tänker mig hur spelet kommer se ut, och med tanke på spelvärde sett till grundnivån på de båda. Därför ger jag även denna reken rätt stor insats. 4/5 units.

4-2 Gerassimenko?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip