Vad hade vi varit utan challenger series? Även om man ibland blir galen på hur spelarna beter sig eller spelar så är det ett trevligt återkommande spelobjekt, och det tackar vi för! Denna omgången spelas måndag-tisdag, dvs att spelet kommer att fortgå hela dagen och kvällen.

Rodrigo (241) - Sitak (-)

För mig var Rodrigo totalt okänd för mig. Men efter att ha scoutat så hoppas jag att detta kan vara en stor kassako idag. För nog är oddssättningen helt snett på det här. Hoppas och tror jag.

Rodrigo är en 23-årig argentinare som ligger så högt som 241 på rankingen. Jag brukar påstå att sydamerikaner är överrankade pga dålig konkurrens i sydamerika, det är möjligt att Rodrigo också är det. MEN! Han har visat med sina resultat på den internationella scenen att detta är en bra spelare. 11-13 i avgörande setet mot toppspelande brassen Tsuboi. Vinst mot Gonzales osv.. Är en spelare som vill ha dueller och är snabb och har bra träff på bollen. Verkar som många andra sydamerikaner ha sämre serve-returspel men hans styrka ska vara tillräcklig här.

Sitak är en vanligt förekommande spelare här. Är ofta en av de sämre spelarna men blixtrar till ibland. Dock når han sällan till slutspel, vilket är en fingervisning.

Här går jag helt på att Gilabert är undervärderad och jag tror oddsen kommer svänga ordentligt idag. Så länge han inte fastnar i challenger series trötta tempo så ska han kunna överraska många här.

1.66 mot Sitak? Tycker det är ordentligt fint odds. Sällan jag spelar så här högt på challenger series nuförtiden, men jag slänger in 4/5 units på den här matchen. -1.5 lockar lite men jag håller mig till den raka segern.

3-1?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip