Sista svängen för veckans gruppspel i Champions League. Svenska bidraget Eslöv ska in mot ett polskt lag idag. Men jag hittar två matcher med defensivspelande greken, Gionis.

Observera som vanligt att det är fri uppställning i lagspel, så alla matcher jag tipsar om kommer troligtvis inte spelas, därför ger jag er två matcher..

Här blir det speciellt, för jag ser värde i Gionis båda matcher ikväll, så hoppas han vaknat på rätt sida!
Gionis (27) - Franziska (53)

Gionis, den defensivspelare (deff), dvs vänder de överskruvade attackerna han får på sig till underskruvar, enormt mycket skruv dessutom. Kanske har han bäst offensiv i världen bland "deffar" också. Väldigt svårspelad om man inte tränat mot denna sortens spelstil. Men det bästa med Gionis? Helt klart en av de absolut roligaste att titta på, väldigt spektakulär bordtennis!

Franziska vann precis dubbelklassen på EM, imponerande! Och det är just det som han är bäst på, serve-returspelet och vara noggrann med att inte missa några som helst enkla bollar. Personligen trodde jag han skulle vara betydligt bättre än vad han är just nu. SÅg honom som en topp-20 spelare när han slog igenom på allvar för några år sedan.

De möttes så sent som i januari
Gionis - Franziska 4-2

Vanligtvis bygger jag mina rekar när det gäller deffar på att motståndaren har stora problem att möta deffar. Så är inte fallet här, Franziska är rätt bra mot deff. Men här anser jag att oddsen är helt felaktiga. 2.20 på både come on och bet365 på Gionis känns felaktigt. Enligt mig kanske 1.66 hade varit vettigt.

Seger till Gionis till 2.20. 3.5/5u. 3-2 till Gionis?

Och vi smattrar vidare med Gionis. Nu mot en annan spelare.

Gionis (27) - Apolonia (18)

Apolonia har jag skrivit om innan. Han är en duktig spelare, absolut. Men att han ligger 18 i världen kommer jag aldrig förstå. Han är trygg mot sämre spelare och slår några bra här och där. Men hur han hittat upp hit fattar jag inte. Väldigt bollsäker spelare, som är bra i duellspelet. Dock ingen mördande forehand, vilket behövs mot deffar.

Här bygger jag spelet mycket på detta -
Gionis - Apolonia 4-2 (2015)
Gionis - Apolonia 3-0 (2014)
Gionis - Apolonia 4-3 (2014)
Gionis - Apolonia 3-0 (2013)

Svårt att blunda för detta!

1.90 på Gionis, det tar jag med 3/5u. 3-1 till Gionis?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip