Gruppspelsmatch i Champions League i lag. Observera att det är fri uppställning så det är inte säkert att matcherna spelas. Jag ger er därför några förslag..

Gionis (27)- Chiang (79) 1.50.
Jaha då har vi en sån där fin oddssättning där dom tydligen inte har koll på spelstilarna och hur de trivs mot det. Gionis är en defensivspelare som backar bak från bordet och motar tillbaka slagen med enorm underskruv. Har dessutom en rejält hård offensiv forehand.
Chiang är en dubbelspecialist med väldigt ren och vacker stil. Dock har han svårt för oregelbundna spelstilar och jag har sett honom mot defensivspelare förr, och det såg inte bra ut..

Här går jag helt och hållet på chiangs förmåga att möta defensivs spelare.
1.50 tar jag till 5/5 units. 3-0 till Gionis?

Muramatsu (33)- Zhai (125)
Ännu en defensivspelare i Muramatsu. Han har hade en mycket fin utveckling senaste året och vann för en månad sedan en world tour i Tjeckien. Är nästa i raden att försöka etablera sig runt top-25, vilket han kanske kan göra.
Zhai är en kines registrerad för Danmark. Hade fin utveckling för 1-2 år sedan men verkar ha stannat upp lite här. Har ett fint spel men saknar en tung forehand på underskruv, vilket hela spelet mot en defensivspelare bygger på.. Det tillsammans med att Muramatsu faktiskt är en mycket bättre spelare gör detta spelvärt.

Monteiro (46) - Kulpa (211)
Anledning, stor klasskillnad. Kulpa är en vänsterhänt som gillar att möts höger med tanke på serve-returspelet mot dessa. Nej denna ska bara kunna sluta på ett sätt. Monteiro i bra form dessutom.

Monteiro 1.20 + Muramatsu 1.36 blir en dubbel på 1.63. Det ger jag 4/5 units.

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip