Första spelet idag missade. Den var jag säker på och lastade stort. Men sånt händer. Och jag tycker mig ha hittat ett bra spel till idag även om jag inte kommer spela riktigt lika hårt.

Groth (42) - Aruna (37)

Groths första match i VM -
Ahmed Ali Saleh 4-1
Inget att snacka om. En enkel förstamatch och han avfärdade honom enkelt.

Groth är en taktiker av väldigt hög rang. Han kan vara helt uträknad när han hittar något specifikt som han spelar hårt på, vilket kan vända många matcher. I övrigt spelar han väldigt effektivt. Grymt bra i serve-returspelet där han bygger upp hela sitt spel. Utöver det har han en tung forehand.

Arunas första match -
Gomez 4-0
Samma sak här. Enkel match, som han avfärdade enkelt. Inget speciellt.

Aruna är tvärtom från Groth. Verkligen tvärtom. Groth är vänsterhänt. Aruna höger. Aruna vill ha allt annat än gnetspel i serve-returspelet. Han vill istället börja spelet, ofta med oskruvade servar, och därefter ha duellspel matchen igenom. Detta gör att får han spelet dit han vill är han svårstoppad. Desto vekare om det blir mycket spel i serve-retur. Detta gör att han är en spektakulär spelare som bjuder på publikfriande spel ofta. Dock har detta även gjort honom rejält överskattad enligt mig. Och det vill jag ta vara på nu.

Hur blir matchen då? Groth får styra i serve-retur eller duellspel som Aruna vill? Svårt att svara på, men är det något Groth är bra på så är det att förstöra rytmen i matcher och gneta hem segrar. Jag tror därför att det blir Groth som styr spelet och kommer då att tråka ned Aruna. Ser man till världsrankingen ska det vara jämnt, och det tror jag det blir. Men att Groth drar det längsta strået.

Rak seger på Groth finns till 2.10. Jag ser det som fint spelvärde då jag nog hade satt oddsen till 1.72/1.80 på Groth. Därför vill jag spela detta.

3.5/5 units.

4-3 Groth?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip