Gårdagens rekade match missade. Men följde ni mig på twitter fick ni action genom hela dagen via ett gäng spel. Kommer nog bli en del spel nu under VM, så ni får vara på hugget om ni vill vara med på allt jag spelar. Vilket jag rekommenderar! Nu till en dubbel som ger oss 1.81 i odds.

Achanta (54) – Cantero (132) 1.36

Indiern Achanta har länge varit trygg på den här nivån. Han spelar rätt annorlunda än den stereotypa indiern då han sitter inne på en fin forehandslägga som han utnyttjar så gott det går. Är en stor och tung spelare men rör sig bra ändå och är en tung spelare att möta då allt han gör är av bra kvalitet.

Cantero spelar asiatiskt, pennfattat (väldigt ovanligt för en europé) med korta nabbar som han spelar både forehand och backhand med. Spelar klassiskt på så vis då ha spelar snabbt smashspel utan långa dueller. Har även han en hög högstanivå men så fort han möter någon som har koll på hans stil så har han svårt att sätta emot.
Achanta är en klok spelare med tunga slag, det tillsammans med att han i grunden är en mycket bättre spelare ska göra att detta går relativt tryggt.

4-1?

Harimoto (69) – Nuytinck (106) 1.33

Japanen, den största talangen som kommit fram inom bordtennisen sedan J-O Waldner? 14 år är han tydligen fortfarande. Redan spelar finaler i stora turneringar och han får inte ens köra moped. Helt makalöst. Slänger iväg mycket långa servar och vill ha igång duellspelet där han är enormt trygg och säker.

Nuytinck började säsongen 16-17 enormt bra och jag trodde stenhårt på honom. Sedan dess har det gått tyngre både på touren och i franska ligan. Även om han har lite bättre form nu än tidigare så har han inte motsvarat förväntningarna jag fick på honom i början av denna säsongen. Tunga slag men lite vek i serve-retur.
Här kommer det bli mängder av dueller! Faran jag kan se här är ifall Nuytinck kommer åt med sin forehand alltför mycket och slår för hårt för Harimoto. Men jag tror att japanen här är ett snäpp bättre här helt enkelt. Inte lurigare än så. Matchen kommer bli sevärd!

4-2?

1.81 på denna dubbeln på bet365 . Det tar jag med 3.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip