Sista dagen av challenger series. De sista gruppspelsmatcherna och sedan slutspelet väntar. Jag tror på en jämn match mellan två gamla rävar.

Horejsi - Chtchetinine

Fyran mot den överlägsna ettan i den sammanlagda tabellen i challenger series 2016. Och det är fullt rättvist att de båda är där. De går så gott som alltid (ja Chtche går nog faktiskt alltid) till slutspel och är väldigt stabila på denna nivån.

Tänker man spelstilsmässigt så skulle jag ha sagt att Chtche skulle vara överlägsen här. Horejsis spelstil är allt annat än vacker och hans forehand borde inte kunna gräva upp de fruktansvärt tunga underskruvar bollarna Chtche bjuder på. Men Horejsi är inte rimlig och han lyckas gott och väl att dundra in diverse slag.

Då det inte finns någon statistik (vad jag vet) från challenger series så spanade jag in youtube och efter att ha snabbt ögnat igenom fem matcher så var det fyra av dessa som gick till fem set, och en till fyra set. Horejsi vann fyra av dessa och Chtche endast en. Just därför var jag först inne på att 2.10 på Horejsi skulle vara ett fint spel. Men förlorar Chtche här så kan han faktiskt missa semifinalspelet, så räkna med en taggad Chtche.

Deras kvoter denna turnering är
Horejsi 5-0
Chtchetinine 3-2.

Linan ligger på 74.5 bollar här. Dvs vid fyra set krävs ett snitt på nästan 19 bollar per set. Men det tar jag, just med tanke på deras jämna förflutna.

Ö74.5 bollar tar jag med 3/5u. 3-2 Chtchetinine?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip