Tvära kast. Från VM till challenger series. Alltid lika tragisk nedgång i nivå, men man måste söka överallt för bra spel.

En tvådagarsomgång så det blir spel hela dagen lång imorgon. Detta blir reken från challenger series -

Huszjak - Sitak

Deff mot off som så många gånger förut då jag rekar.

Huszjak, den lite udda kroaten. Defensivspelare till sitt max, med det menar jag att offensiva kvaliteten är bedrövlig medan defensiven är fruktad. Enorm underskruv som ställer många bra spelare. Skulle han skaffa sig en bättre offensiv och bättre serve vilket skulle göra honom mer oberäknelig så skulle han kunna hamna iaf topp-200 i världen. Men lite för enformig nu.

Sitak. En riktig randomspelare här i challenger. Så gott som alltid mellan placeringarna utanför slutspelsplats och han lär med största sannolikhet hamna där även denna omgången. Mer förklaring behövs inte.

Förstår inte oddssättningen alls här. Sett till ren spelnivå tycker jag att Huszjak är den klart bättre spelaren, han brukar gå till slutspel med jämna mellanrum och slår riktigt bra spelare ibland. Sitak är som sagt så gott som alltid utanför slutspelsplats. Är Sitak bra mot deff då? mja har svårt att påstå det. Statistik som stödjer detta? Deras senaste möten -

Huzjak - Sitak 3-0, 3-1.

1.66 tycker jag är klart spelvärt och jag sätter 3/5 units på det. Jag lägger även till 1/5 units på -1.5 set till 2.50.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip