Totalt magplask igår när reken missade fulltständigt. Men jag jobbar vidare och hoppas ha hittat nåt bättre här.

Ishiy - Gerold

Ishiy hade en tuff förstadag av denna omgång och fick möta de två bästa redan första dagen, där han råkade ut för två tunga torskar med 2-3 i set. Utöver detta avfärdade han Kiss med 3-0. Torsdagen blir dagen då det bestäms om det ska bli något slutspel för Ishiy då han möter två av dom han fightas med om slutspelsplatserna. Han avslutar dagen mot Gerold och jag tror han är betydligt vassare här.
Ishiy är en ung brasse som spelar den bordtennisen jag tänker på när jag tänker på spelare i hans ålder nufötiden. Satsar väldigt mycket i serven för att sedan spela väldigt aggressivt i spelet. Hans nackdel är att han är lite junioraktig i jämnheten, kan svänga nåt enormt mellan högt och lågt. Annars tycker jag han sitter inne på ett bra spel.

Gerold har spelat ganska mycket challenger och blandar och ger. Har en väldigt märklig teknik och rent utsagt så ser han dålig ut om man aldrig sett honom spela innan. Dock får han på nåt sätt in bollen rätt ofta ändå. Gerold hade tvärtom från Ishiy en lätt onsdag där han mötte tre av de sämre spelarna. Dauud, Kiss och Rakov avfärdade han alla med 3-0, starkt.

Visst, Gerold kan spela mer avslappnat här med tanke på att han fått en bra start medan Ishiy har mer stress över att behöva vinna. Men jag tror att Ishiy är för bra här. Gerold har inget serve-returspel att snacka om så det kommer oftast bli Ishiy som attackerar här, och om han bara har bra träff i attackerna och inte förivrar sig så har jag svårt att se att Gerold kan stå emot Ishiys kraftfulla attacker här.

Det är dags för Ishiy här, 3-1?

Rak seger för Ishiy spelar jag till 1.61 med 2.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip