Jag rekade inte igår men bjöd på spel på en match på twitter och den gick in. Ny är det ny omgång med mestadels nya spelare.

Kadclek - Robinson(364)

Kadclek känner vi igen. Spelade även måndag-tisdag och spelade bättre än vad vi är vana vid att se honom. Han slutade på matchkvoten 2-5 vilket får ses som rätt bra för honom. Fladdriga servar och spelar gammaldags pingis, okej forehand och trycker till bollen med backhand.

Robinson är en ny bekantskap här på challenger series. 24 årig irländare som jag ärligt talat inte vet någonting om hur han spelar. Hur kan jag då reka mot honom om jag aldrig sett honom spela? Jo för går man in och kikar på hans resultat från touren så får man knappast skrämselhicka. Han har ofta blivit totalt krossad av spelare som ligger runt 200-300 i världen. 1-11, 4-11, 4-11 mot Hampus Söderlund exempelvis..

Kadclek är ingen stjärna, det ska vi ha klart för oss. Och jag tror inte på någon total överkörning här. Men jag tror att oddssättarna går på världsrankingen här som faktsiskt säger att Robinson bör vara en okej spelare. Men jag köper det inte. En av väldigt få gånger Kadclek är favorit på förhand.

Oddset kom ut som 2.10, det finns fortfarande på 1.90 på bet365 .

1.90 på bet365 tar jag med 3.5/5 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip