Så ja! Torsdagens rek satt fint och vi är tillbaka på det vinnande spåret. Nu är det bara de stora lejonen kvar i turneringen, och det är väldigt spännande och intressant dag som väntar. Jag börjar med att reka en svensk!

Kristian Karlsson (32) - Ovtcharov (5)

Kristian Karlsson pendlar mellan 25-40 på världsrankingen och har etablerat sig där. Man hoppas att han ska kunna ta det där sista klivet för att kunna utmana om guldet på ett EM, men än så länge är han en bit ifrån. Även om allt stämmer för honom på ett EM så är han farlig för alla. Spelar en effektiv pingis, där det sällan blir långa dueller. Riktigt rung och hård både backhand och forehand, vill låsa mycket i serve-retur.

Tyske Ovtcharov är europas högst rankade spelare och får klassas som bäst i europa. Spelar obekvämt mycket backhand, både i returspelet och i spelet. Detta utnyttjade de bästa mycket effektivt när han kom fram i världseliten för snart 10 år sedan. Men han har blivit mer allround, även om man hade trott att han skulle utmana de allra bästa lite oftare.

Varför tror jag på Karlsson? Detta är en anledning.
Deras två senaste möten på touren(båda år 2016) -
Karlsson - Ovtcharov 3-4 och 4-1.

Karlsson vann alltså den senaste matchen och hade skiljeset i matchen innan. Karlssons tunga backhand ger en fin vinkel ut i forehand på Ovtcharov i och med att Karlsson är vänsterhänt, och just denna bollen och vinkeln är en av anledningarna till att Ovtcharov inte riktigt trivs mot svensken.

+1.5 till 2.00 spelar jag med 3/5 units. Dessutom slänger jag in 1/5 unit till raka segern till 3.00 gånger pengarna.

4-3 Karlsson?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip