Efter en tung måndag så blev det en fin tisdag då både reken och ett gäng andra spel jag delade på Twitter gick in. Så nu är vi på plussidan och jag siktar på att förevigt vara kvar där!

Mattias Karlsson (23) - Masaki Yoshida (47)

Här snackar vi om två spelare i riktigt bra form. Jag tror och hoppas på en svensk seger här.

Mattias Karlsson som klättrat hela vägen upp till en 23e plats i världen, riktigt bra gjort och han är verkligen värd att ligga där efter två år av ständiga resultat. Han spelar med korta nabbar på forehand och ett spel i backhandduellerna som håller absoluta världsklassen. Vann i första omgången mot japanen Jin Ueda med 4-1, och på vilket sätt. Väldigt bra spelat och rättvist stabil seger.

Yoshida imponerade även han i första omgången då han vann mot gamla toppspelaren (numer en stabil topp-15 spelare) i chuan. 4-2 och även det på ett imponerande sätt. Spelare lite olikt andra japaner då han är lite av en slugger. Slår hårt med forehand och söker sin forehand så ofta som möjligt.

Karlsson har mött forehandsluggers mängder av gånger och har en tendens i att kunna låsa dessa i serve-returspelet. Just där tror jag att nyckeln ligger. Får Karlsson undan Yoshidas forehand så ska det mycket till om Yoshida ska komma igenom Karlssons trygga försvar. Två spelare i bra form men Karlsson är i grunden lite vassare och jag tror att hans taktiska kunnande blir vägvinnande.

1.83 på rak seger för Karlsson spelad med 7/10 units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip