Första dagen av VM blev en fin historia. 2/2 spel varav den ena till 3.00 pengarna. Den starten tackar vi för! Nya tag idag. I skrivande stund har inget handikappspel kommit på singelmatcherna, vilket behövs i denna omgången. Men vi kör ett dubbelspel här på morgonen!

Khanin/Shamruk (236/357) - Santoso/Negara (300/656)

Vitryssarna är ute och spelar alla turneringar som finns. Med det vill jag komma att rankingen på dessa två stämmer bra, spelar man så mycket som dom gör så hamnar man på en rättvis position. Khanin sitter inne på en hög högstanivå men samtidigt stora fall. Dock tycker jag att dessa två ska vara relativt stabila i serve-returspelet vilket ofta är avgörande.

De andra två herrarna kommer från Indonesien och man får inte fram så mycket information om dessa. Santoso har spelat ganska mycket och verkar ha ett spel som räcker längre än 300 på rankingen. Negara är en ung spelare som dock inte skrämmer speciellt när man ser resultaten. Det enda som skrämmer här är att Indonesien sällan är ute och tävlar och mörkertalet av resultat kan vara stort här. Men, nej dessa två herrar skrämmer inte just nu iaf.

1.66 på rak seger på vitryssarna tar jag med 3/5 units. Och det gör jag för att överlag borde de vara lite vassare tillsammans. De har spelat många turneringar och borde kunna varandra fint.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip