Jag har ännu en match med off mot deff. Men denna gången tror jag på den offensiva spelaren.

Ho Kwan Kit (42) - Ruwen Filus (64)

Ho Kwan Kit är en av två från Hong Kong som kommer kunna göra dom till ett av världens bästa länder inom något år. vänsterhänt spelare som är bra på det mesta, fortfarande lite vek backhand med med en riktigt tung forehand. Här möter han deff och jag såg honom möta Muramatsu i finalen i u21 för någon månad sedan. Och som han dundrade på! Visste att han har en tung forehand med att han kunde mosa på så pass visste jag inte. Spelade oerhört klokt och smart och gav honom väldigt lite tid innan han fullständigt dödade bollen med sin forehand. Väldigt bra mot deff.

Filus är ganska offensiv för att vara en deff. Servar aggressivt och söker ganska mycket attacker, men är givetvis i grunden en defensiv spelare. Har gjort en bra turnering här och har en hög högstanivå. Samtidigt saknar han något, varav att rankingen inte är högre.

Här går jag helt på Kits förmåga att spela mot deff. Kommer han upp i 80% av hans spel mot Muramatsu ska det bli en relativt trygg seger här. Hans kloka spelstil mot deff tillsammans med hans stenhårda forehand ska göra susen här!

4/5 units på Kit -1.5 set till 1.90. Dvs vinst vid 4-0,4-1 eller 4-2 till Kit. Finns på bet365 . För den som vill vara lite mer safe finns raka segern till 1.50.

4-1 till Kit?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip