Sådär ja! Båda rekarna igår studsade in enkelt och såna dagar gillar man. När man inte ens behöver sitta lite på spänn när man följer matcherna. Det gick till och med enklare än jag trodde. Nu hoppas jag att den goda formen jag har fortsätter!

Ho Kwan Kit (60) - Liao Chen Ting (100)

Kit har inte spelat på touren sedan slutet av 2016, oklar anledning, kanske har han varit skadad eller så har han haft fullt upp hemma i Hong Kong. Men innan hans paus så var han riktigt het i nästan ett år i sträck och tog rejäla kliv på rankingen. Han var till och med med och pressade kineserna på någon turnering. Ingen speciell serve, men returspelet och slagen, och då speciellt forehand håller väldigt hög nivå och jag är helt säker på att vi ser honom minst topp-30 inom ett år eller två. Kanske ännu högre senare i karriären.
Gårdagens match för honom var utan några som helst problem-
Kit - Mino 4-0.
Detta var en match han skulle vinna, men 4-0 imponerar!

Liao Chen Ting, Taiwan. Svenskbekanting då han säsongen som var spelade för Kävlinge, som åkte ut ur elitserien. Tog en av de största skrällsegrarna på herrsidan igår -
Liao - K. Karlsson 4-1.
Enorm överraskning och en stor missräkning för svensken. Men starkt av Liao.
Liao var en plusspelare i elitserien men ingen som dominerar. Jag tycker hans världsranking överraskar lite, är han verkligen så bra? Nja, han har tagit mycket av sina poäng via u21-matcher och det förklarar en del. Han spelar duellrik pingis, fokuserar inte så mycket på serve-retur utan har fokus på att få igång spelet där han är trygg och rör sig väldigt fint.

Varför vinner Kit? Dels snackar vi att han är bättre. Bara sett till spelstandard tycker jag oddset borde vara runt 1.40. Sen var jag lite osäker på Kits form, men 4-0 igår tar bort de tvivlen. Visst att Liao också visat bra form men jag bortser från det. Kit ska vara för vass i serve-retur för Liao, samtidigt som det är 50-50 om det blir dueller. Där har vi varför Kit vinner.

4-1?

1.66 på rak seger för Ho Kwan Kit tycker jag är utmärkt odds. 4.5/5 units spelar jag på det!

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip