Från en world tour ner i gruvan i challenger series. Men även där kan man hitta en del intressanta spel. Här med en spelare som börjat dagen starkt.

Kleprlik (258) - Shetty (266)

Två spelare som spelar sällan på touren men jag tycker ändå att deras rankningar är hyfsat rätt.

Kleprlik tycker jag ofta är underskattad av bettingbolagen, varför har jag ingen aning om. Men han spelar en tight bordtennis, helt okej i serve-returspelet och har sedan en rätt safe spelstil. Kanske inget riktigt vapen och där är nog anledningen till att han inte kommit längre i karriären. Han har haft en bra start på dagen -
Placek 3-2
Blasczyk 3-0
Hade ledningen med 2-0 mot Placek så han kunde faktiskt ha gått utan setförlust här. Starkt!

Shetty blir jag aldrig riktigt klok på. Blandar och ger. Och ser man till hans spelstil så kanske jag inte borde bli överraskad men tycker det är för stora hopp mellan bra och dåligt. Med det menar jag han har ok serve och sedan en bra forehand som han oftast går för vinnare med. Får man bort honom från hans forehandattacker så är han oftast blek i spelet.

Överlag tycker jag att Kleprlik är en bättre och mer stabil spelare. Och efter denna drömstart på dagen tycker jag att det känns som ännu en anledning till seger här. Jag kör!

Oddsen har redan sänkts här, men fortfarande finns 1.71 på Pinnacle . Och det tar jag med 3/5 units.

3-1 Kleprlik?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip