Hoppas ni hängde på alla mina spel igår? 4/4 spel in och drygt 8 units plus. Fler såna dagar hade varit bra för både plånboken och själen! Nu till dagens spel.

Konecny (74) - Martinez (362)

Gårdagens matcher -
Konecny 2-1 i matcher
Martinez 2-0

Konecny hade en tuff förstadag. Och då menar jag tuff som i svåra motståndare. Han mötte omgångens tre bästa spelare, plus att han själv räknas där som en av de bästa. 0-3 mot David, annars imponerande segrar med 3-0 både mot Ghosh och Kosowski. Inget fel på formen alltså! En av de högst världsrankade spelarna som är med och krigar på challenger series och det brukar visa sig genom att han alltid är framme i slutspelet och härjar. Allround spelare som klarar av det mesta i spelet.

Martinez var spelaren som gav oss en fin start igår då han vann min rekade match. Det tyngsta spelet igår och 1.90 i odds. SKönt! Svenskbekantingen hade en riktigt bra dag igår, 3-1 mot Mladenovic (rekade matchen) och 3-0 mot Jouti imponerar. Han är en spelare som har väldigt hög högstanivå och igår verkar han ha hittat den.

Så hur blir denna matchen? För det första så har båda bra form och det ska vi ha i åtanke. Båda har relativt korrekta världsrankingar, Martinez är lite underrankad men ändå, och där är det stor skillnad. 74-362. Klasskillnad kanske det inte är men ändå en klart bättre spelare. Just därför tror jag att Konecny inte kommer tillåta Martinez att spela sin forehand allt för mycket, och får han bort den från spelet så ska det vara klar fördel Konecny här.

1.66 på -1.5 på Konecny mot Martinez blir mitt spel. 2.5/5 units får det bli.

3-1?
This is the stats tab
This is the post tip