Jag brukar inte spela lika frekvent på challenger series som jag gör på touren och ligor, av den anledningen att oddsbolagen följer detta på nära håll och därav ligger oddsen oftast helt rätt. Men nu förstår jag inte vad som hänt.

Kosowski - Chtchetinine

Off mot deff.

Jo okej, jag förstår oddssättningen lite då Kosowski hade en bedrövlig förstadag.
Folwarski 1-3
Simoncik 0-3
Bankosz 1-3
Oerhört förvånande resultat. Kosowski tycker jag sällan gör en plattmatch. Här kom alla på en gång. Han är (i vanliga fall) en stabil spelare, allround. Han har mött den vitryske Chtche massor av gånger, och det är synd att challenger series inte för statistik på spelarna, för jag tror att Kosowski kan vara en av de som har bäst matchkvot mot Chtche. En turnering i höstas vann han båda sina möten med Chtche, och båda var stabila också.

Vitryske räven Chtchetinine. Ni som följer challenger series har nog full koll på honom. Han leder årets ranking på challenger series överlägset. Dels för att han spelar mängder av turneringar, samtidigt som han nästan alltid går minst till semifinal. Enorm underskruv i sina defensiva slag, men en offensiv som håller skrämmande låg nivå. Men vad gör det när hans deff är bra och lurig.

Eftersom Chtche nästan enbart deffar så brukar det vara så att dom som har koll på hur man ska spela mot honom, för dom räcker det att prestera ganska bra för att vinna. Jag tror och hoppas att Kosowski hämtat sig från gårdagen, för då har vi ett finfint odds här.

Handikappspel på +1.5 set finns på Kosowski till 1.80. Men jag tycker det är antingen eller här, någon av spelarna kommer vinna tryggt. Just därför håller jag mig till raka segern.

Rak seger för Kosowski till hela 2.75 känns som ett riktigt fint odds. Jag är lite våghalsig och spelar en hög insats för att spela på challenger series. 3.5/5 units.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip