Ett av två spel gick in igår. Så tyvärr lite back igår, men man kan inte gå plus alla dagar även om man så klart inte hade gråtit över en sådan utveckling. Idag är det sista dagen av challenger series den här veckan. I helgen är det enbart finalen i tyska ligan, annars spelledigt om jag inte missat något.

Kosowski - Martinez

Deras matchkvoter inför fredagen
Kosowski 2-3 i matcher.
Martinez 3-2 i matcher.

Kosowski som i vanliga fall har klippkort till finalplatsen när han är med och spelar, har haft det tungt i denna omgången. 2-3 i matcher och har duktige Ghosh att möta nu på morgonen och sedan denna matchen mot Martinez. Det brukar krävas minst 4-3 för att gå till slutspel och då krävs alltså två raka segrar idag.Vilket faktiskt är fullt möjligt då han varit i dessa situationer innan. Lurig och taktisk spelare som har en allround spelstil.

Martinez har jag rekat alla tre dagarna här så vet inte om jag tänker lägga så mycket energi att förklara honom, mer än att han vill springa väldigt mycket forehand, vilket har en viktig del i denna reken. I övrigt har han spelat bra, 3-2 i matcher och Kosowski och David kvar. Det krävs alltså minst en riktigt bra match av honom för att gå till slutspel, och jag tror han misslyckas med detta.

Först och främst är Kosowski i grunden en mycket bättre spelare. Dessutom är Kosowski en taktiskt mycket bra spelare, och med tanke på att Martinez är ganska enformig i sin spelstil så blir det mycket taktik från Kosowskis sida. Taktik för att hålla bort forehandspelet i största möjliga mån, och få honom passiv. Det tror jag att Kosowski lyckas fint med. Detta har vi också att beakta -

Senaste mötet
Kosowski - Martinez 3-1
Stora siffror i seten, så det var en stabil seger. Så, hoppas på en repris!

Kosowski -1.5 till 1.72 spelar jag med 3/5 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip