Spelet rullar vidare. Märkliga resultat ibland, vilket får en att fundera över hur rakt och snyggt vissa matcher spelas. Men jag vet inte hur mycket man ska snöa in sig på de väldigt fåtal matcherna, men det är klart att vissa matchers resultat väcker uppmärksamhet. Vi kämpar vidare med en match med två spelare som än så länge inte varit delaktiga i några tveksamheter.
Kriston – Vozicky
Gårdagens matchkvoter
Kriston 2-1
Vozicky 2-1
Egentligen inget speciellt att anmärka för Kristons gårdag. Han gjorde vad som var väntat. Vozicky vann mot Akkuzu med 3-0, spektakulärt… Bra gjort i alla fall!
Kriston har jag rekat ett gäng gånger nu och vet inte riktigt vad man ska tillägga. Jag upprepar. Tycker inte det ser så speciellt ut när han spelar men han har något väldigt bra i sig, förmågan att vinna. Tycker han även visar upp en stabilitet i sina resultat jag personligen inte trodde han skulle ha. Han fortsätter att imponera på mig!
Vozicky är en spelare man kan räkna kallt med kommer sluta mellan 3-5 i stort sätt varje turnering han kommer delta i. En riktig mellanmjölksspelare om man ser till resultaten. Hans match igår mot Akkuzu är dock inget som har något mellanmjölksbeteende i sig, såg tyvärr inte matchen själv men skulle de två mötas på touren och spela en match skulle jag kunna erbjuda er 100 gånger pengarna på 3-0 till Vozicky.. Nog sagt om det.
Hur blir matchen då? Ja ni, Kriston får bestämma ett lugnt och tryggt och stabilt spel eller blir det Vozickys fladdriga spel? Den som får spelet dit den vill vinner. Jag skulle säga att spelstandarden säger att detta är en 50-50 match. Sett till de bådas form så tycker jag dock att det väger över till Kristons fördel. Och vi lägger dessutom till detta i beräkningen-
Senaste mötet
Kriston – Vozicky 3-1

Allt detta tillsammans gör att jag ser fint spelvärde i detta spel.
2.20 på rak seger för Kriston spelar jag med 2.5/5 units.
3-2 Kriston?
Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip