Högstaligan i Frankrike bjuder på lite matcher idag. Jag plockar två matcher från samma lagmatch, och dyker det upp fler intressanta spel så följer ni mig via twitter, Pingsidebetting.

Observera att alla matcher kanske inte spelas då det är fri uppställning.

Hennebont möter svensklaget Angers. Angers har haft en tuff start på säsongen, men kanske är det dags för dom att vända på steken här.

Kreanga - Lebesson

Kreanga spelar inte mycket. När han väl gör det är han okej, varken mer eller mindre. Var i sina bästa stunder en underbar lirare att skåda. Svingar hejvilt och har stora yviga rörelser vilket gör att det ser ännu häftigare ut än vad det kanske är. Har tappat lite gällande allt, inte lika säker, sämre i serve-returspelet. Men som sagt, fortfarande en helt ok spelare.

Lebesson, EM-guld för någon vecka sedan. Har efter det fortsatt att spela bra. Dock fick finalmotståndaren Gauzy revansch i senaste CL-matchen. Men Lebesson verkar fortsätta hålla en väldigt hög nivå och kanske är han i toppen för att stanna. Väldigt svårspelad då han har en väldigt bra serve och spelar väldigt snabb pingis. Har utvecklat försvarsspelet nåt enormt, där en stor del av framgångssagan ligger.

Nja, en föredetting som är ok mot en spelare i sitt livs form. Inte mycket att snacka om.

1.53 är ett löjligt bra odds. Jag tänker därför slänga in 5/5 units på Lebesson. Sen hoppas vi att matchen spelas! 3-1 Lebesson?


Pitchford - Jon Persson

Pitchford blandar och ger friskt. Kan göra en fantastisk match för att sedan följa upp helt tvärtom, i samma lagmatch. Är en allround spelare med tuffa attacker.

Jon Persson, svensk mästare i våras. Är precis som Pitchford en högst oberäknelig spelare. Slår kanske topp-5 hårdast i världen och har en serve han får mycket lägen från.

En match mellan två sluggers, som i övrigt kan det mesta men har båda fastnat i nivån under de bästa i europa. Helt klart en 50-50 match. Därför är matchen klart spelvärd.

Jag spelar 3/5 units på 2.25 på Persson. En 50-50 match som erbjuder 2.25 måste jag ta. 3-2 till Persson?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip