OBS. Som vanligt när det gäller lagspel så är det fri uppställning och det är därför inte säkert att matcherna kommer att spelas.

Dags för sista omgången i franska högstaligan innan jul. Jag har två rekar men börjar med att skriva min trippel.

Crisan - Landrieu 1.44

Crisan är den gamle storspelaren i Europa, som blivit till åren men fortfarande håller hög och jämn nivå genom hela säsongen. Han är en av Europas mest bollsäkra spelare. Inga speciella vapen men ogillar skrapat att missa, med det menar jag att det inte kommer några stenhårda slag, men det ska mycket till innan han bjuder på en enkel miss.

Landrieu har tagit stora kliv sista året, men har fortfarande en bit kvar till att vara stabil på den här nivån. En allround spelare med bra serve.

1.44 på Crisan seger här tycker jag är väldigt generöst. Han är stor favorit här, och korrekt odds enligt mig är 1.25, så den här tar jag direkt.

Liventsov - Silva 1.36

Livenstov är trygg mot sämre spelare för han är tight i serveretur spelet och är en allround spelare i duellspelet.

Silva är en av de sämre spelare i franska högstaligan, han gör några riktigt bra matcher ibland men utöver det så är han tunn på den här nivån.

Liventsov är klar favorit här och en Norrmalmstorg utan någon konstig matchbild så kan jag inte se Liventsov förlora här. Klart spelvärt!

Aruna - Madrid 1.25

Publikfavoriten Aruna har utvecklats till en stabil toppspelare från att förr göra bra matcher ibland till att nu vara stabil. Vill ha massa dueller i matcherna och är oerhört snabb.

Madrid kämpar på men har det tufft, kan göra några grymma matcher ibland men här är han något snäpp för liten.

Båda här vill ha spel om bollen och är bollsäkra i duellerna. Men Aruan är alldeles för tung och säker för att Madrid ska kunna utmana. De spelar egentligen ganska liknade bordtennis båda två men skillnaden är att Aruna är mycket bättre.

Den här trippeln ger oss 2.45 som vanligt innebär en trippel alltid en lite risk. Men jag plockar bara tripplar som känns riktigt bra.
3.5/5 units

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip