Det rullar på på touren nu. Korea förra veckan, Slovenien denna veckan och nästa vecka väntar en turnering i Kroatien. Härliga tider för pingisintresserade! Idag är det relativt dåligt med spel, men jag tar ett spel i alla fall.

Madrid (158) - Majstorovic (445)

Marcos Madrid spelar i Caen i franska ligan. Caen som ligger sist och troligtvis åker ur Pro A, och Madrid är inte en stjärna i laget. 4-11 i matcher är väl ungefär vad han borde ha. Han spelar en ganska "normal" bordtennis. Okej serve-retur, okej backhand men söker mycket forehand. Relativt snabb.

Majstorovic var en hyfsad talang i junioråldern. Men har sedan dess inte rosat marknaden på något vis. Har vunnit två matcher på touren sedan början av 2015, och det är inte mot något stort motstånd. Har en ganska intetsägande spelstil. Stor och lite klumpig, med en tung forehand som vapen men i övrigt inget speciellt.

Madrid är överlag ingen spelare jag litar fullt ut på. Men majstorovic är ingen spelare som skrämmer mig allt, vilket även hans resultat visar. Om Madrid håller fokus och går in ordentligt i den här matchen så ska handikappspelet gå in tryggt. Anledningen till att jag inte höjer insatsen mer än så här är just att i bäst av 7 set kan det lätt hända att spelarna tappar mer än ett set.

Madrid -2.5 set (vinst vid 4-0, 4-1) till 2.10 spelar jag med 2.5/5 units.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip