Gårdagens rek gick in med råge då +1.5 gick in redan efter två set då Madrid ledde med 2-0. Nu nya spel. Men med samma spelare.

Madrid (146) - Sriram (-)

Madrid hade alltså en fin start på turneringen och har börjat med två segrar. I denna omgången som kanske är en av de bättre någonsin(?) så tycker jag att Madrid ska vara en av de fyra som ska gå till slutspel. Men märkligare saker har hänt i challenger.. Madrid såg väldigt stabil ut igår, aggressiv och bra träff på bollen, så nu hoppas vi att formen fortsätter så.
Sambe 3-1
Blaszcyk 3-1
En stark start då jag åtminstone trodde att Sambe skulle vara en av de bättre här också, men Madrid tyckte annat.

Sriram. Vet knappt hur jag ska förklara spelstilen. Unik är den och det i kombination med att han rör sig som en stelopererad gubbe gör att han ser ut att vara väldigt halvdan. Men nej, det stämmer inte. Han är duktig och får tillbaka många svåra bollar.
Ghosh 3-1
Jouti 3-1
Horejsi 2-3
Imponerande! Såg det mesta av matchen mot Horejsi och faktum kvarstår. Spelar man snällt och fel riktningar så är han väldigt svårspelad. Men när Horejsi hittade ut i forehand med tuffa attacker och samtidigt inte fick panik när Sriram motade attacker med sin backhand så var det rätt lugnt.

Jag tror absolut inte att det blir någon Walk in the park här. Men 1.68 erbjuds på come on och större favorit än så tycker jag att han är. Får han bara spelet att bli mycket i forehanddiagonalen så tycker jag att han ska vara den bättre spelaren här.

1.68 på come on. 2.5/5u.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip