Dag två av denna omgång av challenger series. Vill ni ha fler spel än mina rekar? Pingsidebetting på Twitter.

Majoros - Rakov

Majoros hade jag på mitt maxspel igår men det failade fullständigt. Jag såg inte matchen, vilket jag hade velat göra för resultatet var inte ens nära vad jag trodde. Dock hans två andra matcher var stabila och i linje med mina förväntningar på honom. En anledning till hans resultat kan vara en tidigare skada, han såg lite ringrostig ut med det blev bättre ju längre dagen led. Men han imponerar stort i skruvspelet, han lattjade fullständigt med Kadclek när det väl drog ihop sig, detta med serve-retur och förstaattacker med bra precision och skruv och placering. Inget vidare tempo men det behövs inte.

Rakov måste ha varit nära att slå något slags bottenrekord igår. Han vann ett set men utöver det skrapade han inte ihop många bollar. Han brukar vara en av de sämre men spelar han som igår så kommer han inte vinna många set idag heller. Jag tycker han ser ut att ha hyfsad potential, men det är just det med bordtennis, tekniken kan se okej ut, men har du inte koll på skruvspelet har du inte mycket och hämta. Och vad var Majoros bra på nu igen? Jo just skruvspelet.

Först och främst är Majoros två klasser bättre här. Dessutom har jag just förklarat Majoros styrka och Rakovs svaghet och de passar ju perfekt ihop, ifall man vill betta på Majoros. Visst, Majoros hade en tung start igår men det blev bättre. Detta är dagens sista match så förhoppningsvis blir det ännu bättre. Som sagt, 2-1 i matcher till Majoros igår. 0-3 och enbart en setvinst för Rakov.

-1.5 set på Majoros finns till 1.61 på bet365 och det tar jag med 3.5/5 units. Detta ska ju bara gå in. Anledningen till att jag stannar vid 3.5 units är att 1.61 sällan spelas högt, och att den enda risken jag ser med spelet är ifall Majoros lattjar bort lite bollar här och var. Men håller han fokus ska detta bli 3-0!

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip