Vi tar ett spel till från franska Pro A. Eller ja, två spel då jag bjuder på ett extra i slutet av reken.
Observera att det i lagspel är fri uppställning och att det därför inte är någon garanti att matcherna spelas.

Mattenet (67) - Machado (108)

Mattenet 5-5
Machado 2-1

Mattenet, som en gång i tiden låg så högt som 19 i världen, kanske har börjat hitta spelet igen? En imponerande turnering i Ungern där han gick till 8-delsfinal efter att bland annat vunnit mot danske Groth. 5-5 i matcher i ligan är väl ungefär vad man förväntade sig av honom, men sanningen är att han haft väldigt tuffa matcher. Hur spelar han då? Riktigt publikvänlig bordtennis, detta då han har bra känsla när han backar bak från bordet. Han söker de långa duellerna och där är han tung att ta sig igenom.

Machado, spanjoren som har en hög högstanivå men visar den alldeles för sällan nuförtiden. I Ungern fick han se sig besegrad av Paul Guazy (lillebror) och det är verkligen inget att hänga i påskriset för en spelare på den här nivån. När han är som bäst spelar han tempofylld bordtennis nära bordet, och stabil i serve-retur.

Här snackar vi om två spelare med helt skilda formkurvor. Att Machado har 2-1 i matchkvot säger inte så mycket då han vunnit mot två av de sämre i ligan. Men två segrar är alltid två segrar. Dock tror jag att Mattenets nyfunna form här ska räcka väldigt långt här. Om Machado ska kunna vinna mot Mattenet krävs att han spelar sitt bästa och dessutom spelar i oerhört högt tempo nära bordet för att få Mattenet i långa förflyttningar. Klarar han det? Jag är tveksam.

Rak seger på Mattenet till 1.61 på ComeOn spelar jag med 3.5/5 units.

Extramatchen - Joao Monteiro - Mattias Karlsson, 1.86 på Monteiro på ComeOn . 3/5 units.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip