Mego - Huszjak

Mego har överraskat de flesta och gått väldigt bra. Han hade innan denna turnering skrapat ihop 50 poäng på 10 turneringar, vilket gör honom till en medelmåttig, eller lite under det, spelar på challenger series. Men idag har han spelat lysande och vinsten mot Cht är meriterande. På sättet han gjorde det också, spelade väldigt klokt och lugnt och inväntade läget innan han drog till med stenhårda attacker. Vilket är det svåraste spelare som Cht vet.

Varför snackar jag då om matchen mot Cht? Jo för att Huszjak är en kopia av honom, en sämre sådan. Är en defensiv spelare, backar bak från bordet och motar attackerna med underskruvar. Enormt mycket underskruv i skären, vilket ställer till det för många spelare. Dock har han en offensiv som knappt platsar i div 3 i Sverige, vilket gör att han aldrig kommer bli någon stjärna
Deras matcher
Mego - Cht 3-1
Sitak 3-1
Simoncik 3-1
Vyborny 0-3
Imponerande dag!

Huszjak - kojic 3-0 (lämnade senare WO)
Cht 0-3
Vyborny 2-3
Sitak 3-0
Nagy 3-0
En helt okej/ganska bra dag.

Det jag grundar detta mest på är helt klart Megos dag och då framförallt hans imponerande insats mot Cht. Klokt, lugnt, tryggt och rättvis seger mot en bättre kopia av Huszjak. Han hade en mycket fin träff på bollen och ser det likadant ut möt Huszjak ska det bara bli vinst. Med 3-1?

3.5/5 units på rak seger för Mego mot Huszjak hittar vi på bet365 till 1.53. 2.20 på -1,5 lockar också, så det blir 1u på det .

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip