Då är vi framme i 8-delfinaler i soc i Stockholm. En underbar tävling där tyvärr bara en svensk är kvar, men inte en enda kines. Detta ska försvaras lite med att svenskarna har haft tuffa lottningar, men givetvis hade vi hoppats på mer än en svensk i 8-del.

Jag har haft fantastiska dagar på slutet, och vill ni följa alla spel? Följ mig på Twitter. Pingsidebetting.

Monteiro (34) - Ovtcharov (6)

Här har vi två spelare i helt olika formskalor.

Monteiro imponerar. I gårdagens andra omgång vann han väldigt imponerande med 4-0 mot sverigeettan Kristian Karlsson. Kanske inte helt rättvisa siffror men väldigt imponerande. Sitter inne på en mycket bra serve och tung forehand. Vänsterhänt, vilket ovtcharov historiskt sett har svårare mot.

Ovtcharov däremot. Visst han gör ok resultat. Men inte samma som han gjort tidigare år, och är man världssexa så är hans höst allt annat än imponerande. Hade en riktig holmgång mot Viktor Brodd i första omgången, där han låg riktigt risigt till men redde ut det till en 4-2 vinst. Omgången senare blev det 4-3 mot noshad Almanian. Utan att imponera.

De har mötts två gånger år 2016. Med varsin vinst som resultat. 3-2 till Monteiro, och 4-2 till ovtcharov.

Nej detta bör bli en jämn historia. Monteiros form kan omöjligt bara försvinna. +2.5 set på Monteiro betyder att vi vinner även om Monteiro förlorar med 2-4 eller 3-4.

+2.5 set på Monteiro tar jag med 4/5 units till 1.80 på bet365 . Kör även 1/5 units på raka segern till 4.33.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip