En av två rekar gick in igår, det är jag inte nöjd med utan jobbar vidare för nya vinster. Följer ni mig på twitter (Pingsidebetting) och följer mina spel där hade ni gått plus igår ändå.

Nu till lördagens 8-delsfinaler som är väldigt intressanta.

Muramatsu (37) - Omar Assar (49)

Muramatsu går spikrakt uppåt. Han är en defensivspelare och ni som följt mig vet att jag tycker att deras matcher ofta är spelvärda då det är en speciell spelstil som oddsbolagen sällan lägger vikt vid. Han spelar speciellt även för en deff, då han har korta nabbar på sin backhandsida (långa nabbar är "normalt") och det gör att skruven blir mycket mer svårläst, vilket han är bra på att utnyttja. Har även skaffat sig en mördande offensiv, blir intressant att se hur långt han kan nå.

Omar Assar tog en fin seger med 4-2 mot finalseedade Apolonia igår och verkar vara i bra form. Är väldigt bollsäker och kanske topp-10 i världen gällande backhand-backhand dueller. Bra i serve, returspelet och har ett bra försvar. Dock gällande denna matchen så handlar det om hans forehand, har han en tillräckligt tung forehand på underskruv för att kunna slå igenom japanen? Nej. Han är säker, men att slå hårt med forehand på underskruv är inget han gör med bravur.

De har mött varandra två gånger, men båda gångerna för fyra år sedan. På den tiden var Omar Assar en bra spelare medan Muramatsu var duglig, men inte lika lovande och bra som idag. 1-1 i matcher då, men inget jag lägger värde i nu då Muramatsu är en helt annan spelare idag.

I övrigt har han mött Gionis, även det för några år sedan, 4-0 Gionis. Men matchen jag fastnat för, som jag kommer ihåg att jag tittade på, var Assar mot Chtchetenine, matchen slutade 4-1 till Chtche, men det var total slakt.

4/5 units på Muramatsu till 1.57 plockar jag på bet365 . Tar även -1.5 set (när det dyker upp på bet365 ) med 1.5/5u. 4-2 till Muramatsu?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip