Franska högstaligan har sin första omgång efter nyår och den svenska krisklubben är i stort behov av resultat men här blir det tufft tror jag.
Observera att det är fri uppställning i lag och att det därför inte är säkert att matchen spelas. Men jag ger er en extramatch i slutet av reken.

NUytinck (83) - Jon Persson (106)

Nuytinck 6-4 i matcher
Persson 4-6

Nuytinck var höstens spelare som nu svalnat en del. Han spelade fantastisk pingis både internationellt och i seriespelet. Den formtoppen har jämnat ut sig men han är fortfarande en väldigt stark spelare. Har sina styrkor i duellspelet med bland annat en oerhört tung forehand. DUglig i serve-retur.

Jon Persson, regerande svensk mästare, har varit lite av en besvikelse den här säsongen. Inget märkvärdigt resultat i internationella turneringar och 4-6 i ligan. Tror nog han själv hade hoppats på mer då han sitter inne på en fruktansvärt hög högstanivå. Har även han en väldigt tung forehand, kanske en av världens hårdaste. Dessutom rätt bra försvar. Nackdelen med honom är att han har väldigt hög högstanivå, men samtidigt är han ojämn och dalarna kan vara lite väl djupa.

Här tycker jag oddsen är skeva. Vi får alltså 2.25 på Nuytinck, helt klart spelvärde. Hade jag bestämt hade oddsen legat på 1.72-1.80 på Nuytinck. Därför kommer jag spela på Nuytinck.

Hur matchen kommer bli då? Nja några långa bolldueller har jag svårt att se att det blir då båda slår fruktansvärt hårt. Med tanke på det och framförallt pga Perssons ojämnhet tror jag det blir en ojämn match. Så ska vi säga 3-1 till Nuytinck?

2.25 på rak seger på Nuytinck tar jag med 3/5 units på bet365 .


Bonusmatch - Assar - Crisan 1.66 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip