Spelet fortsätter i Slovenien. Första dagen av huvudomgången bjöd på en del intressanta resultat. En svensk är kvar i tredje omgången, vilket är detsamma som 8-delsfinal och det är Jon Persson. Han har rätt bra väg fram så det ska bli spännande att se vad han kan göra. Men det är inte honom jag spelar på.

Ort (188) - Walker (123)

Tyske Ort var en lovande junior som försvann i några år. Men har det senaste året imponerad i sin comeback på den internationella scenen. Det är ingen vacker och sevärd pingis han bjuder på, men effektiv och han har en tydlig spelidé. Gnet gnet gnet. Väldigt noggrann i allt han gör och bjuder inte på mycket. Använder sin backhandserve mycket och försöker vinna matcherna i serve-retur. Han har gått som tåget i både U21 och seniorklassen i Slovenien och tagit imponerande stora segrar.

Walker, England. En spelare jag har svårt att få grepp om, blandar och ger nåt enormt. Han blandar att vinna mot en mycket högre rankad medan han matchen efter kan förlora mot en junior. Även om det blivit bättre så svänger det lite för mycket för att han ska klassas som en trygg seniorspelare. Spelar betydligt mer öppet än sin motståndare här. Vill gärna dra igång duellerna och där har han bra träff. Skulle ändå vilja säga att han är allround och är bra på det mesta, vill ha tempo i spelet vilket kanske visar varför han kan slå bra spelare emellanåt.

Gnet mot lite mer öppet spel. Beskrev att Walker är bättre när det blir högt tempo och det blir lite sving i spelet. Ort är tvärtom och rycker väldigt mycket i tempo och fart. Jag tror att Walker får det svårt med Orts luriga spel och förstörande stil och tempo. Om jag tänker på spelarna rakt av i klass så skulle jag säga att det är väldigt jämnt, kanske 50-50, och adderar man detta med Orts taktiska spel och förstörande rytm så ser jag honom som favorit här och oddsen blir fint!

Ort 2.25 på rak seger tar jag med 3/5 units på bet365 .

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip