Tar ett spel till från Champions League. Det blir en trippel! Och sen får vi se om alla tre matcher spelas.

Ovtcharov (6) - Zhai (125) Spelstopp 14.00!

Ovtcharov har haft en, med hans mått mätt, en tung höst och inte varit så överlägsen som vi vant oss vid. Zhai har tagit ett kliv i utvecklingen men samtidigt en bra bit upp till Ovtcharovs nivå. Hade denna matchen spelats för ett år sedan hade vi nog erjudits 1.05 eller liknande. Nu 1.20, det tycker jag det helt klart är värt.
3-0 till Ovtcharov?

Fegerl (20) - Matsumoto (85)

Fegerl har spelat upp sig efter en tung säsongsinledning och är numer den Fegerl han ska vara. Väldigt bra försvar och en bra serve (regelvidrig), vilket blir viktigt i denna matchen. Varför då? Jo för att Matsumoto besitter kanske en av världens bästa skruvloopar, denna vill han använda som attack för att sedan få ett bra läge att attackera hårt. Detta i samband med en bra serve är hans stora vapen.
Fegerls försvar och trygghet i duellspelet gör att jag tror att Matsumoto får det svårt, för ju längre duellerna blir, desto sämre blir Matsumoto.
3-1 till Fegerl?

Freitas (13) - Wang Yang (54)

Ännu en match med off mot deff. Freitas kanske inte har en brutalt hård forehand mot deff, men fullt duglig. Det han vinner på är att han nöter ut deffarna. Han har enorm trygghet och säkerhet i spelet och brukar ha bra kontroll på defensivspelare. En bättre spelare och bra koll på spelstilen helt enkelt.
3-1 till Freitas?

Denna trippeln ger oss 2.29 i odds på bet365 . Tycker det är ett utmärkt odds även om tre matcher givetvis alltid innebär en risk. 4/5 units är jag ändå redo att spela på denna.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip