Vi har två svenska inslag i world cup. Pär Gerell som gick segrandes ur en tuff grupp efter segrar mot Aruna och Gao ning, kul! Sen har vi Kristian karlsson, som jag kommer spela emot här.

Ovtcharov(6) - Karlsson(29)

Ovtcharov är nuförtiden, bäst i Europa utan att det påståendet skapar någon större diskussion. Oerhört stabil spelare som mer eller mindre aldrig förlorar mot en mycket lägre rankad spelare. Och är en av få spelare som faktiskt ibland kan utmana kineserna. Han gör här sin första match i turneringen och mig veterligen har han inte spelat speciellt mycket matcher efter OS.

Kristian karlsson blev tvåa i gruppspelet efter att tyvärr förlorat stort mot Lee Sang Su. Jag trodde på honom innan men det var inte speciellt nära. Karlsson lever mycket på sitt tunga artilleri till attackspel och relativt stabila försvar. Han har kämpat sig upp på denna ranking mer eller mindre genom att alltid ta sig några omgångar fram i turneringarna och sällan förlorar mot sämre spelare. Dock till nackdelen att han har få segrar mot de bästa. Och nu är just ett sådant möte.

De har mötts en gång innan på touren och det blev då 4-3 till ovtcharov. Men det är inget jag tänker ändra min åsikt för.

Jag tror ovtcharov söker revansch här efter med hans mått mätt, det lilla fiaskot på OS. Och tyvärr passar Karlssons spel bra för tysken. Karlsson måste spela sitt absolut bästa i en hel match för att kunna vinna här, och kanske räcker inte ens det. Jag litar på att ovtcharov är den bättre spelaren här och han stressar inte upp sig om karlsson spelar bra i ett set eller två.

Ovtcharov -1,5 set, dvs vinst vid 4-2, 4-1 eller 4-0. Får vi till 1.57 på bet365 .

4.5/5units.

Lycka till.


EDITERAD 2016-10-02 12.45:18

This is the stats tab
This is the post tip