Slutspelet i EM i Ungern drar igång och jag har hittat spel jag tror på.

Paikov (85) - Dyjas (45)
Ryssen Paikov mot polacken Dyjas. Det skiljer hela 40 placeringar på världsrankingen, men det avskräcker mig inte när det gäller min tro på en jämn match.

Paikov har jag skrivit om tidigare och han har oftast motsvarat mina förväntingar. Han hade en bra turnering i Vitryssland i augusti där han gick till semifinal, och följde sedan upp det med en kvartsfinal i Belgium open. Starka resultat!
Paikov är en tight spelare som sällan åker på stora torskar. Tycker om gnetspel och ger sällan iväg enkla poäng då han är mycket noggrann. Med gnetspel menar jag att spela tight i serve-returspelet för att på så vis inte ge motståndaren några enkla bollar att attacker på utan bygger spelet på att själv komma till attacker, där han har tunga slag.

Dyjas, 45a i världen, en imponerande placering. Dock ska sägas att han tagit många segrar i u21-klassen och fått rankingpoäng på så vis. Han är en väldigt duktig spelare men kanske 10-15 placeringar högre än han borde, enligt mig. Spelar lite annorlunda från Paikov på så vis att han inte är lika tight i serve-returspelet utan vill ha igång spelet om duellerna. Där han sitter inne på ett både safe och tungt spel, med som så många andra polacker, en stark backhand att falla tillbaka på.

Gnetspelare mot en duellspelare, vilket brukar betyda att det sällan blir stora segrar. Jag tror på en jämn match här, både pga spelstilarna gör att dom troligtvis kommer få styra olika set här. Men även för att de enligt mig är väldigt jämna spelare, vilket gör att även segern på Paikov känns spelvärd, men jag kör på överspelet här. Linan är på 106.5 bollar, vilket med max flax, så räcker det med 5 väldigt jämna set. Men troligtvis blir 6 set tillräckligt för att spelet ska gå in.

ö106.5 bollar får vi till 1.83 på bet365 . Det spelar jag med 4/5units. 4-3 till någon känns närmast till hands, och jag säger att Paikov drar det längsta strået.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip