Äntligen dags för touren igen! Nu i Sydkorea och som vanligt är det väldigt bra klass med roliga dagar som väntar.

U21 (bäst av fem set)

Park JeongWoo (191) - Wang Wei-Peng (292)

Park är av okänd anledning inte med och tävlar i närheten av lika mycket som övriga koreaner. Givetvis handlar det om att dom inte satsar på honom, vilket jag kan tycka är lite märkligt då han visat att han har hög kapacitet. Senast han spelade på touren var nu i april i Thailand där han hade det tungt, men visade ändå klass då han vann mot Kenji Matsudaira med 4-2.

Peng har spelar för warta i år och har följande statistik.
Grundserien 8-13
Slutspel 0-2
Han är en spelare som spelar öppen bordtennis med mycket duellspel. Där är han rätt säker men i övrigt en duglig spelare bara. Anmärkningsvärt är att han förlorade båda sina matcher i första kvartsfinalen mot Söderhamn med 0-3. Dvs inte en setvinst, och i match två var han petad av åldermannen Magnus Månsson.

Jag kan inte se hur peng ska kunna hota Park här. Givetvis kan allt hända och i en femsetare är handikappspel alltid lite luriga. Men först och främst är Park den klart bättre spelaren här, och för Park som verkar arbeta i motvind i sydkoreanska landslaget måste ta varje chans han får att visa att han hör hemma där. Och det tror jag han kommer göra i natt.

-1.5( vinst vid 3-0 eller 3-1) till 1.80 spelar jag med 3.5/5 units.

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip