Vi tar en match till från Ungern. Och även här handlar det om en off mot en deff, med deffen som får mitt förtroende.

Pattantyus (75) - Konecny (69)

Pattantyus. Han har alltså hemmaplan här och gick därför direkt in i turneringen. Och räkna med en heltaggad spelare som kommer ge absolut Max. Han är deff men till skillnad för Wang i min andra rek, så deffar han sällan med forehand utan använder den för offensiva slag för det mesta. Har även en bra serve som ger honom en hel del lägen för offensiva attacker. Men här borde han hålla sig mer till deffen tycker jag då han kommer vinna mer där mot Konecny.

Konecny hade en fantastisk tävling i augusti där han vann hela turneringen. Sanningen är att efter det har han inte alls varit nära att prestera på samma nivå. Han är en allround spelare som är duglig på det mesta men kanske hans starkaste sida är duellspelet. Dock sitter han inne på lite samma problem som många andra mot deff, han har ingen tung dräpande forehand mot tung underskruv. Dessutom är han ganska skruvkänslig och har svårt att läsa skruv, vilket gör det hela ännu svårare då det är vad det mesta handlar om när man möter en deff.

Återigen ett spel där en kanske egentligen bättre spelare, därav det lägre oddset, möter en deff men som har problem med den spelstilen. Oddsbolagen lägger sällan någon vikt vid det, vilket gynnar oss.

Hemmaplan och spelstilen gör att jag går för Pattantyus här. 4/5 units ger jag på rek seger för Pattantyus till 2.20 på bet365 .

4-2 Pattantyus?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip