Äntligen är EM i bordtennis igång! Det börjar med kvalspel, och jag tror mig ha hittat rejäla godsaker.

Först en dubbel.
Pattantyus + Paikov = 1.61

Pattantyus (82) - Tromer (222)
En rutinerad mot en yngre förmåga. Pattantyus är den defensivspelare med en bra serve och relativt bra attacker på forehandsidan, därför en svårspelad spelare att möta. Tromer är en spelare jag inte såg någon större kapacitet i. Men han har tagit ett kliv i utvecklingen och faktiskt gjort några bra resultat. Han mötte även koreanska defensivspelaren Doyub och vann enkelt, men här ska det vara för stor nivåskillnad.
Nej, spelstilen, rutinen och nivåskillnaden gör att detta bara ska kunna sluta med en seger för Pattantyus.

Paikov (85) - Polansky (205)
Paikov, en spelare som är väldigt stabil mot sämre spelare. Hade en bra turnering i Vitryssland i augusti och tycker att han så gott som alltid gör minst det han är rankad för att göra. Väldigt trygg och stabil i gnetspelet, dvs serve, retur och förstaattackerna, och blir därmed svårslagen.
Polansky är kanske en av Europas nästa storspelare om han fortsätter i det här tempot. 18 år gammal och tar kliv uppåt hela tiden. Spelar moget, helt ok serve-returspel och väldigt fin träff på bollen.
Men samma sak här, det ska bara vara för stor nivåskillnad här. Polansky ska inte ha mycket att säga till om i serve-returspelet där Paikov har sina styrkor, och då är mycket vunnit. Detta i samband med att Paikov är trygg och förlorar ytterst sällan mot lägre rankade spelare, det gör att jsg tror mycket på detta.

4-1 till både Pattantyus och Paikov?

4.5/5 units till 1.61 på bet365 .

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip