Paul Drinkhall - Andrej Gacina.

Drinkhall +1,5 set till 1,83 spelas hos bet365 . Vinst på spelet om Drinkhall vinner matchen eller förlorar med 3-4 i set. Förlust om Gacina skulle vinna med 4-2 eller mer.

Drinkhall är en engelsman född 1990 som är rankad 58 i världen. Han har tagit sig till omgång 3 efter att slagit ut Karakasevic rankad 88 i världen med 4-1 i första omgången. I andra omgången stod han för en imponerande 4-3 seger mot Gao Ning (Singapore) rankad 34 i världen.

Gacina som är Kroatiens bästa spelare är född 1986 och är för närvarande rankad 19 i världen. En bättre spelare än Drinkhall men som har haft problem mot honom tidigare. Dom har spelat mot varandra 4 gånger tidigare på touren och Drinkhall har vunnit 3 av dom. Den senaste matchen är i och för sig 4 år gammal men det är knappast något negativt med inbördes pluskvot. En annan sak som gynnar Drinkhall är att han har spelat 2 matcher redan medan Gacina gör sin första match i tävlingen idag. Ett par bra spelare har redan åkt ut och det kan inte vara kul att möta en het Drinkhall i sin första match i OS.

Drinkhall har kommit in i turneringen och även imponerat såhär långt i OS. Gacina däremot gör sin första match i tävlingen ikväll. Att Drinkhall dessutom har 3-1 i inbördes möten på Gacina ute på touren gör att oddset känns lite för högt på engelsmannen.

Jag väljer därför att spela Paul Drinkhall +1.5 set till 1.83 på bet365 . För den som är lite modigare kan man spela honom som segrare till 2.62 på samma bolag.

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip