Då var det dags för Champions League igen. Jag har hittat två bra spel tycker jag. Ett svenskmöte där vi har vi fint spelvärde, och sen en överskattad dansk kines.

OBS! som vanligt när det är lagspel så är det fri uppställning och därför inte säkert att matcherna spelas.

Jon Persson (108) - Zhai (125)

Eller ja, överskattad och överskattad. Kanske är det Persson som är underskattad. Persson har haft en ganska tung säsong och har rasat på världsrankingen. För ett år sen var han en av de som slogs om en plats på OS, nu över 100 på rankingen. Har en av världens absolut hårdaste forehands och ett bra försvar. I sina bästa stunder kan han slå alla i hela världen, en oerhörd högstanivå.

Zhai blixtrar till ibland och gör kanonmatcher, men att detta ska vara en 50-50 match köper jag inte. Vinner mycket mot personer som vill spela tight serve-returspel, vilket är svårt då han servar annorlunda, och med mycket överskruv. Stabil i spelet.

Dels tror jag på Persson för att han är i grunden den bättre spelaren. Dels för att han inte vill spela ett tight serve-returspel. Han vill igång med spelet och spela om bollen.

Rak seger för Persson till 1.80 på bet365 tar jag med 3.5/5 units.
3-1 till Persson?


Gerell (38) - Kristian Karlsson (24)

Dessa två har tränat mängder av gånger med varandra. Både med landslaget och i Halmstad där båda har bott tillsammans i några år.

Gerell har en av världens bästa servar och är bra i serve-returspelet och med en stark forehand. Kan vara en nackdel att ha tränat mycket med Karlsson gällande sin extrema serve, men samtidigt är Gerell en lurig rackare.

Karlsson kommer från en skadepaus och har inte spelat så mycket på slutet. Men gjort det ganska bra när han väl spelat. Spelar kanske inte så publikvänligt, men ett väldigt effektivt spel. Hårda slag och tight försvar och satsar enormt på de första bollarna i attackerna.

Jag köper att Karlsson är favorit här. Men 3.00 på bet365 är för bra för att låta bli.
3/5 units spelar jag på det.

3-2 till Gerell?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip