En av två rekar in igår. Och ni som följer mig på twitter fick se 3/5 spel gå in. Tyvärr var det då dom två tunga spelen som missade och vi gick drygt en halv unit minus igår. Känns väldigt tungt med tanke på att alla spel var bra. Men men vi kämpar vidare.

Tredje omgången på VM -

Pistej (156) - Lakatos (191)

Först och främst. Detta är nog en av de sjukaste matcherna i en tredje omgång på VM någonsin. Eller i alla fall i modern tid. Att en av dessa spelare ska spela 8-delsfinal är helt galet. Men samtidigt är de värda att vara här med tanke på vilka dom vunnit mot!

Pistej - Sik(12) 4-1
Pistej - Olah (85) 4-1

Lakatos - Vlasov (79) 4-2
Lakatos - Steger (25) 4-2

Helt galet. Räcker med kommentarer så.

Pistej är 33 år gammal slovak. Har varit topp-100 en gång i karriären, och det var några månader under sena 00-talet. Sedan dess har han pendlat mellan 100-200 i världen. Har inget speciellt i sitt spel egentligen, men verkar vara en bra taktiker och är väl känd som en liten "gris". Gör allt för att vinna ochkan gå över gränsen om det krävs för en seger.. Hur han har fått denna absoluta formtopp just nu? Frågan är om ens Gud vet.

Lakatos, 22 år från Ungern. Har alltid varit en bakgrundsspelare, dvs aldrig varit någon stjärna men varit en okej spelare som smugit med i vassen. Utan att för den sakens skull gjort några stora resultat överhuvudtaget. Är allround, kan det mesta men har samtidigt inga stora vapen. Och är samtidigt rätt vet i det mesta om han får press på sig. Hur kan han då ha tagit dessa segrar i VM? Inte en aning.

Hur blir då matchen? Ja jag måste ju utgå från att det är en ny dag och dom båda har sovit av sig sitt galna spel och återgår till en lite mer naturlig form och till sitt vanliga spel. Pistej är den lurige av dom två och kommer nog att styra spelet. Vilket betyder att Lakatos måste spela väldigt bra i duellerna för att gå minst jämnt upp. Och ser jag till deras normala standard så tycker jag att Pistej ska hänga med bra i duellspelet, samtidigt som han styr serve-retur. Så jag tycker mig se Pistej som favorit här och spelar på det.

Pistej till 1.90 på bet365 spelar jag med 3.5/5 units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip