Avgörande match i gruppspelet om vem som går vidare. Det är tre spelare med i racet men troligtvis handlar det om dessa två spelare.

Polansky(226) - Sidorenko (328).

Ett hett juniormöte får vi ändå säga. Polansky är en lovande tjeck som är 18 år gammal som i somras gick till semfinal på junior VM. Sidorenko är en 14(!) årig ryss som nog får ses som europas största talang just nu. Han vann kadett-EM(u14 år) över svenske Måregårdh i final. Har i höst spelat en liknande turnering, då gick han vidare till slutspel och hotade Lorentz, frankrike till en 2-4 match.

Polansky är en högerhänt, allround spelare med fin träff på bollen. Använder sig mycket av sin backhandserve för att skapa sig lägen efter serve. Denna serve lämpar sig nästan alltid bättre mot högerhänta spelare än vänsterhänta, då de kan möta bollen på ett helt annat sätt. Så här har han spelat hittills i turneringen -
Eriksson 4-0
Lind 4-3 (vänsterhänt)
Förra turneringen var i tjeckien, där det blev förlust mot vänsterhänte Arvidsson med 2-4.

Sidorenko, som sagt en vänsterhänt 14 åring. Ser man han spela kan man aldrig gissa att han är 14 år. Mogen spelstil med bra tryck i både backhand och forehand. Har väl som många andra juniorer lite halvvekt returspel, vilket han garanterat kommer förbättra kommande åren. Hans matcher hittills -
Lind 3-4
Eriksson 4-1
Berglund 3-0
Grininger 3-1

De har mötts en gång vad jag kan se, och då måste jag säga att Polansky spelade väldigt bra samtidigt som Sidorenko agerade väldigt omoget och snarare gav upp än fightades vidare. Jag räknar med att han mognat sedan dess och han har haft fin utveckling i spelet sedan dess. Men 4-0 till POlansky i våras är fakta.

Jag bygger alltså denna rek mycket på spelstilarna här. Polansky kan när han får spelet dit han vill spela fruktansvärt bra, får han inte det blir han en helt annan spelare. Och med tanke på att han vill ha mycket spel med sin backhand och börja med backhandserven så blir det annorlunda mot vänsterhänta. Sidorenko har visat god form och har utvecklats stort sista halvåret. Spelar Sidorenko smart här tror jag att han kan vinna.

Jag lägger in 3/5 units på Sidorenko +1.5 set till 2.10 på bet365 . Blir även en liten tv peng på rak seger till 3.25. Detta betyder alltså att vi vinner ifall Sidorenko tar minst tre set, matchen spelas i bäst av sju set.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip