Då har det dykt upp odds från omgång ett i herrsingel. Och det finns massor av godsaker, tyvärr är det ett gäng man skulle vilja spela handikappspel på som inte är möjliga. Men jag har hittat minst ett spel jag tänker köra på.

Robles (80) - Heng-Wei Yang (173)

Alvaro Robles, Spanien kämpar på. Vi har sett honom på challenger series där han gör oerhört märkliga insatser och ser inte ut som någon som ligger 80 i världen, den saken tror jag alla skriver under på. Men låt er inte luras för på touren är han en helt annan spelare. I Qatar i februari vann han mot K.Karlsson och Kim Minhyeok, vilket visar att han är en riktigt duktig spelare. Är vänsterhänt som spelar en öppen bordtennis. Givetvis fullt duglig i serve-retur men bygger spelet på tunga slag där forehand är det givna vapnet.

Heng-Wei Yang är en 20 årig Taiwanes som sällan gör så mycket väsen av sig. Lyckades i Qatar nu i februari vinna mot brassen Tsuboi, meriterande seger. Utöver den matchen finner jag ingen seger alls de senaste två åren som får mig att höja på ögonbrynen. Han vinner mot de han är klart bättre än, och förlorar mot de jämna eller högre på rankingen. Mellanmjölk alltså.

Robles när han möter spelare på Yangs nivå då? Imponerande statistik senaste året. Sällan jämnare än 4-1, några exempel där spelarna är ungefär på Yangs nivå
Novota 4-1
Ranefur 4-2
Obeslo 4-1
Aguirre 4-1
Det är stabilt som Dr. Alban hade uttryckt sig.

Tyvärr finns inget handikappspel här, annars hade jag plockat det.

Robles 1.53 för vinst tar jag med 4.5/5 units. Stor insats och det känns bra.

4-1?

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip